


KISMET - Sustainable Food Environments
KISMET-hankkeessa kehitetään alueellisia ruokajärjestelmiä entistä kestävämmiksi ja vastuullisemmiksi kansainvälisessä yhteistyössä. Hankkeen tavoitteena on kehittää paikallistason kestävää elintarviketuotantoa, jossa hyödynnetään entistä enemmän kiertotaloutta.
Tälle sivulle kootut videot tarjoavat näkökulmia hankkeen etenemiseen, hyviin käytäntöihin ja käytännön esimerkkeihin.
Tutustu hankkeeseen tarkemmin: KISMET – Sustainable Food Environments
KISMET Satakunnan ruokaklusteri ELY
KISMET Satakunnan ruokaklusteri Satakuntaliitto
KISMET Satakunnan ruokaklusteri Euran kunta
KISMET Satakunnan ruokaklusteri Leader Joutsentenreitti
KISMET
Tiedostonimi ja julkaisuvuosi
Verkkojulkaisu
Tiedosto
KISMET Local Innovation Parnerships esitys |    2025
Eura's Food Waste Reduction Project: Achievements and Future Perspectives in Satakunta, Finland |    2024
Satakunnan elintarvikeklusteri video: Aluekehitysjohtaja Timo Vesiluoma, Satakuntaliitto |    2025
Satakunta Food Cluster video (english version): Director of Regional Development Timo Vesiluoma, Regional Council of Satakunta |    2025
Satakunnan elintarvikeklusteri video: Toiminnanjohtaja Petri Rinne, Leader Joutsenten reitti |    2025
Satakunta Food Cluster video (english versio): Executive Director Petri Rinne, from Leader Joutsentenreitti |    2025
Satakunnan elintarvikeklusteri video: Chief Funding Advisor Pirjo Hakanpää, Business Finland (tulossa 1/2025) |    2025
Satakunnan elintarvikeklusteri video: Kehittämisasiantuntija Salme Pihlajamaa, ELY-Keskus |    2025
Satakunta Food Cluster video (english version): Development Specialist Salme Pihlajamaa, Centre for Economic Development, Transport and the Environment (ELY Centre) |    2025
Satakunnan elintarvikeklusteri video: Euran kunnan ruokahävikin pienentäminen |    2025
Satakunta Food Cluster video(english version): Eura municipality reducing food waste in schools |    2025